HOTEL PRINCESS


HOTEL PRINCESS (4 zvjezdice) smješten je u najatraktivnijem dijelu grada Bara, uz šetalište pored mora, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima. Sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na Marinu, plažu i morsku pučinu, na dvorski kompleks ili na planine u zaleđu grada.

Hotel raspolaže sa 135 soba u kojima su vam na raspolaganju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef, potreban accesoar i room service. Možete izabrati sobu sa kupatilom po želji: sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom.

U našim restoranima nudimo crnogorske i internacionalne specijalitete, kvalitetna pića, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mjesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, uživaćete u napicima i poslasticama


POLAR STAR


Dobrodošli na Žabljak, najljepše planinsko mjesto na najljepšoj crnogorskoj planini Durmitor!Upravo renoviran (jul 2015), hotel Polar Star, nalazi se u naselju Borje, na 4 km od centra Žabljaka, na putu ka cuvenom mostu na Tari.Dizajniran u tradicionalnom planinskom stilu, koja odiše kućnom atmosferom, okružen netaknutom prirodom, livadama i planinskim masivima, predstavlja pravo mjesto za odmor, druzenje i poslovne dogadjaje.Mogućnost brojnih aktivnosti – skijanje, hiking, rafting na Tari, raznovrsni izleti… i druge mogućnosti aktivnog i pasivnog odmora, čine razloge zašto doći na Žabljak.Komforne sobe i apartmani, konoba, bar, mini Wellness & Spa centar, seminar sala, kutak za djec…dovoljni su razlozi za odabir Polar Star hotela.Možemo se i pohvaliti nagradom za najbolji kontinentalni hotel u Crnoj Gori u 2010. godini prema Turističkoj organizaciji Crne Gore -Winner of Montenegro Wild Beauty Award 2010 Zlatna medalja na 44. Novosadskom sajmu turizma u 2011 Diploma sa zlatnom plaketom za kvalitet hotelijerskih usluga na 45.Medjunarionom sajmu Turizma Novi Sad 2012. Istražite našu ponudu  i dođite da se uvjerite u ljepote Žabljaka i Durmitora!


HOTEL SATO


Hotel se nalazi u Sutomoru, gotovo na samoj obali mora. Raspolaže sa 344 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima.
Sutomore se nalazi u opštini Bar na obali Jadranskog mora u Crnoj Gori. Ovaj turistički centar na mediteranu je odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u ljetnjoj turističkoj sezoni najposećenije mjesto za ljetovanje i odmor. Na raspolaganje Vam stavljamo raznovrsnu i kvalitetnu ponudu, 344 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba posjeduje klimu, TV i kupatilo. U sastavu hotela se nalazi restoran i aperitiv bar, parking za goste hotela, bezen kao i hotelska plaža.


TREE CANE


Prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača, kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obilježje Budve. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi – jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule. Modro plavo staklo i bjelina kamena koja dominira hotelom se u potpunosti stapaju sa mediteranskim ambijentom, pješčanom plažom i plavetnilom mora. Tre Canne svojom grandioznošću prosto privlače goste da zavire unutar i osjete dašak luksuza i potpunog ugođaja za sva čula, jer kada se otvore vrata Tre Canne možete se prepustiti samo uživanju i prvoklasnoj usluzi našeg osoblja.Tre Canne su simbol stila i predstavljaju potpuno novi koncept življenja u rangu 5 zvjezdica, sa svojim posebnim i inovativnim sadržajima i naravno standardom usluge.
Tre Canne su rasprostranjene na više od 37.000 m2 površine i dominiraju gradom sa svoje tri kule – petnaestospratnicom Sky View i osmospratnicama Crystal i Pearl, u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na posljednjem spratu Sky View kule.
Ekskluzivna lokacija u srcu Budve, na par koraka od predivne pješčane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno.
Tre Canne nude superioran nivo udobnosti, pa kao gost možete uživati i relaksirati se u našem Sky view wellness & spa centru koji nudi brojne tretmane za oporavak poslije napornog dana ili ćete samo uživati plivajući u bazenu uz pogled na Budvanski zaliv. Potom možete provesti ugodnu večer u a la carte restoranu Hedone, uz vrhunska vina i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje.Ukoliko želite organizovati konferenciju, seminar ili poslovni sastanak, na raspolaganju vam je naša savremeno opremljena kongresna sala sa svim potrebnim audio-vizuelnim uređajima.
Za sve koji uživaju u šopingu mogu posjetiti raznolike radnje poznatih brendova, napraviti pauzu i popiti piće u nekoj od kafeterija, a za sve kojima trebaju dodatne usluge, u sklopu objekta će pronaći banku, stomatološku kliniku i druge sadržaje.Posebna pogodnost za sve naše goste i vlasnike apartmana je parking na podzemnim etažama Tre Canne, kapaciteta cca 250 mjesta, tako da se ne moraju brinuti o svojim vozilima dok borave u našem objektu, bilo da koriste usluge javnog ili privatnog parkinga. Naše ljubazno osoblje sa parkinga može i ponuditi uslugu pranja i čišćenja vozila, dok vi uživate u drugim sadržajima koje vam kompleks Tre Canne nudi.

Samo je jedna adresa u Budvi za potpuno uživanje, a to je Tre Canne. Dobrodošli!